Nieuwe manieren van marketing

NIeuwe-manieren-van-marketing
Image source - Pexels.com

Inhoudsopgave

 

Nieuwe manieren van marketing

Marketingprofessionals staan de laatste jaren voor een uitdaging. In het digitale tijdperk zijn consumenten beter geïnformeerd en selectiever dan ooit tevoren. Het resultaat is dat traditionele marketingtechnieken niet langer volstaan. In plaats daarvan moeten bedrijven nieuwe strategieën toepassen om klanten geïnteresseerd te houden en terug te laten komen voor meer. We hebben een lijst samengesteld van de meest effectieve marketingtechnieken voor bedrijven in 2019. Het belangrijkste is dat ze allemaal betaalbaar en eenvoudig genoeg zijn voor kleinere bedrijven met beperkte middelen om te implementeren. Laten we elk van deze marketingmethoden nader bekijken en hoe u ze kunt gebruiken om uw bedrijf dit jaar te laten groeien.

Content Marketing

Als u dit artikel leest, durven we te wedden dat u geïnteresseerd bent in marketing. Een steeds populairdere aanpak om de verkoop te doen groeien, is content marketing waarbij relevante, interessante inhoud wordt gecreëerd en verspreid om potentiële klanten aan te trekken en te binden. Contentmarketing kan worden toegepast op verschillende kanalen, waaronder bloggen, e-boeken, podcasts, video en sociale media. Het doel van contentmarketing is vertrouwen en autoriteit op te bouwen bij uw doelgroep, zodat zij uw producten of diensten zullen kopen wanneer het moment daar is. Er zitten veel voordelen aan contentmarketing. Ten eerste is het een geweldige manier om nieuwe klanten aan te trekken. Als u uw bedrijf wilt laten groeien, hebt u meer klanten nodig, en een van de beste manieren om dat te doen is door uw zichtbaarheid te vergroten en uw naamsbekendheid te vergroten. Een ander voordeel van contentmarketing is dat je er een e-maillijst mee kunt opbouwen. Als je een klein bedrijf runt, weet je dat het hebben van een e-maillijst uiterst belangrijk is. Het stelt je in staat om met je klanten te communiceren en direct aan hen te verkopen.

Google Ads

Google Ads behoren tot de meest effectieve online marketing tools die beschikbaar zijn. Het platform stelt marketeers in staat om advertenties voor hun producten of diensten weer te geven in Google’s netwerk van advertenties en resultatenpagina’s van zoekmachines (SERP’s). De advertenties zijn ontworpen om kliks te genereren van geïnteresseerde consumenten en leiden naar websites van bedrijven. Afhankelijk van de aard van de advertenties kunnen ze ook productlijsten en prijzen bevatten, evenals andere informatie die relevant is voor de geadverteerde goederen. Het belangrijkste voordeel van Google Ads is dat de advertenties kunnen verschijnen op pagina’s met veel zoekmachineresultaten en op websites van andere uitgevers die deel uitmaken van het Google-netwerk. De kosteneffectiviteit van Google Ads maakt het platform een aantrekkelijke optie voor alle soorten kleine ondernemers. Bovendien maakt het gemak waarmee Google Ads kan worden opgezet en beheerd het ideaal voor bedrijven met beperkte middelen. Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om uw bedrijf online op de markt te brengen, zijn Google Ads wellicht het antwoord.

E-mail Marketing

E-mailmarketing is een van de meest effectieve marketingstrategieën voor kleine bedrijven, vooral wanneer het wordt gebruikt in combinatie met andere digitale marketingtechnieken zoals websiteontwerp, contentmarketing en social media-campagnes. E-mails gestuurd naar ontvangers op een marketinglijst kunnen informatie over producten en diensten bevatten, maar ook speciale aanbiedingen, kortingen, nieuws en andere interessante weetjes. Er is geen gebrek aan software en sjablonen voor e-mailmarketing, waardoor het maken en verzenden van e-mails naar klanten eenvoudig, efficiënt en kosteneffectief is. E-mailmarketing bestaat al meer dan twee decennia en blijft een topvorm van direct marketing. De voordelen van deze strategie zijn talrijk, waaronder het feit dat ze relatief goedkoop is op te zetten en te onderhouden, naar een groot aantal klanten tegelijk kan worden gestuurd en kan worden gepersonaliseerd op basis van de voorkeuren en aankoopgeschiedenis van de klant.

Videomarketing

Mensen houden ervan om inhoud te consumeren, en er is geen betere manier om uw publiek te betrekken dan met video. Volgens Hubspot zien bedrijven die video’s produceren een stijging van 35% in hun organische zoekresultaten. Ze zien ook 12% meer websiteverkeer. Nog indrukwekkender is het feit dat 84% van de zakelijke beslissers video als de meest effectieve marketingtool beschouwt. Het maken en verspreiden van video-inhoud is iets wat alle bedrijven kunnen doen, ongeacht hun omvang of bedrijfstak. U kunt video-inhoud maken voor uw website, of u kunt video-inhoud maken voor sociale media. De keuze is aan u. Ongeacht waar u uw videocontent plaatst, u kunt er zeker van zijn dat het de betrokkenheid en conversies zal verhogen. Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om de zichtbaarheid van uw merk te vergroten, boeiende inhoud te creëren en meer verkeer naar uw website te leiden, dan is videomarketing de juiste manier.

Virtual Reality Marketing

VR is een opwindende technologie die marketeers kunnen gebruiken om boeiende merkervaringen te creëren. 55% van de bedrijven verwacht in de komende drie jaar VR te gebruiken als marketinginstrument. VR-ervaringen zijn immersief en boeiend, waardoor ze uitstekende hulpmiddelen zijn om de merkbekendheid en productverkoop te vergroten. VR-headsets worden steeds betaalbaarder en toegankelijker, wat betekent dat bijna elk bedrijf deze technologie met groot effect kan gebruiken. Als u een virtual reality-ervaring voor uw klanten wilt creëren, moet u software gebruiken zoals VR Authoring Tools, VR-creatiesoftware of VR Software. VR-marketingcampagnes zijn ontworpen om klanten het gevoel te geven dat ze daadwerkelijk deel uitmaken van de product- of service-ervaring. Met andere woorden, als u bijvoorbeeld een automerk promoot, geeft een VR-ervaring klanten het gevoel dat ze in de auto zitten, achter het stuur, en de functies uit de eerste hand ervaren. Dergelijke ervaringen kunnen worden gecreëerd met behulp van virtual reality-platforms en -software.

Coöperatieve reclame

Coöperatieve reclame is een regeling waarbij twee of meer bedrijven samen reclame maken voor het product of de dienst van een derde bedrijf. Dit is een eenvoudige en effectieve manier om je eigen merk te promoten terwijl je een ander bedrijf helpt de verkoop te verhogen. Coöperatieve reclame kan worden gedaan via sociale media, zoekmachine marketing, en andere online marketing kanalen. Het is belangrijk om de juiste bedrijven te kiezen om mee samen te werken en reclame te maken voor hun producten of diensten. Idealiter wilt u merken die nauw verwant zijn aan uw bedrijf te adverteren. Bijvoorbeeld, als u een makelaar bent, wilt u misschien de websites van meubelbedrijven adverteren. Op die manier kunt u uw merk op te bouwen, terwijl het helpen van meubels verkopers verkopen meer producten.

Conclusie

Marketing is niet altijd gemakkelijk, maar de bovenstaande strategieën zijn eenvoudig genoeg voor kleine bedrijven om te implementeren. Als u uw bedrijf wilt laten groeien, moet u tijd en energie investeren in marketing. Het rendement op die investering zal de moeite waard zijn, en je zult meer kans hebben op succes. Houd deze technieken in gedachten, en u zult goed op weg zijn om de omzet en winst met uw bedrijf te verhogen.

Gerelateerde blogs

Je hebt misschien ook interesse in:

Utrechtse-slotenmaker

Succesvolle slotenmaker Utrecht

Inhoudsopgave Sloten die wij repareren in Utrecht Wat is een deurslot Veiligheidsslot Hangslot Rand Slot Veiligste ShackleLock® Type slot Hoe installeer ik een nachtslot Sloten

Dagelijks nieuws direct in je mailbox.